Apartmani Mira

Markulić Mira i Josip
Barbat 189, 51280 Rab
Croatia

Tel.:+385 (0) 98 385 939
Tel.: +385 (0) 51 721 360
e-mail: mirmarku@inet.hr


Dobro došli dragi gosti!

Nudimo toplu obiteljsku kuću za iznajmljivanje u vrlo , vrlo nenaseljenom dijelu otoka Raba , u neposrednoj blizini mora i pješčanih plaža . Tu je i zeleno dvorište koje okružuje kuću s kamenim roštiljem i stolovima smještenim u sjeni, malom vrtu vinove loze . Ima puno prostora za dječje igre. Starogradska jezgra je 4 km udaljena. Također , ako želite pronaći stjenovite ili fine pješčane plaže možemo vas odvesti tamo.
U bližoj okolici kuće moći ćete pronaći fine restorane i manju trgovinu . Postoji mogućnost da se iznajmi mjesto za privez brodice.
Naša obitelj živi u prizemlju kuće i Apartman nudimo na drugom katu . Aparman je prostran i vrlo sunčan. Postoje tri spavaće sobe , svaka ima svoju zasebnu kupaonicu . Tu je kuhinja i blagovaonica , također i dvije velike terase za večernje opuštanje. Naravno, kuhinje , spavaće sobe, kupaonice i ostatak Apartmana kompletno opremljeni ( digital - TV, Wi - Fi , perilica rublja , ... ) . Dajemo sve od sebe kako bi naš dom bio vrlo ugodno mjesto za odmor , kako za mladež tako i za starije osobe .
Mi ćemo biti ovdje spremni odgovoriti na sva pitanja i uvesti vas u tajne našeg prekrasnog otoka . Veselimo se Vašem dolasku!

APARTMAN 1. - 6 osoba
***
satelitska TV
perilica rublja
internet WiFi
kućni ljubimci

oprema Kuhnje: hladnjak, aparat za kavu, mikrovalna, štednjak.